2011. november 25., péntek

Hello Kitty design stúdió, rengeteg kiegészítővel! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy csúcs szuper Hello Kitty design stúdió, rengeteg kiegészítővel. Lepd meg barátaidat saját készítésű Hello Kittys kártyával. Készítsed el saját igazolványodat, készítsél meghívókat, küldjél üzenetet legjobb barátnődnek. Mindezt megteheted ezzel a szettel. A kreatív stúdióban rendezetten tárolhatod a kiegészítőket. Kinyitható rekeszekkel, felnyitható fedéllel rendelkezik. Beépített lamináló szerkentyűvel pedig biztosíthatod, hogy a meghívók tartósak és szépek legyenek. A szett tartalma: matricák, sablon, meghívó lapok, szalag, nyomdák, toll.... Apró hibája, hogy egy filc és pár matrica kimaradt a dobozból, de ezek a játék funkcióit nem befolyásolják! Ne hagyd ki, lányod kedvence lesz, az biztos!!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 21:45
. Hello Kitty design stúdió, rengeteg kiegészítővel! - Jelenlegi ára: 1 Ft